31/01
2017

Manutech Big Derny Challenge: wie won?

Bekijk de video van de Manutech Big Derny Challenge!

Al 30 jaar lang staat het Manutech-team voor jou klaar als het gaat over loopkranen, rolbruggen en takels. Al 30 jaar… daar zijn wij zo fier op en dat wilden we vieren met een grootse uitdaging waarbij ook onze klanten konden winnen. En dus organiseerden we de Manutech Big Derny Challenge, waarbij onze managing director Christophe Van Dessel niemand minder dan Amy Cure, een professionele wielerkampioene, uitdaagde. Wie won?

Het was spectaculair, pijlsnel vlogen ze over de piste. Bekijk het filmpje en het wedstrijdverslag van de race.

Wie won?

Klanten van Manutech konden een gokje wagen en zo kans maken op een mooie hoofdprijs: een volledig uitgeruste gereedschapskoffer ter waarde van 450 euro. De vraag was: wie rijdt de snelste ronde achter de derny? De schiftingsvraag polste naar het tijdsverschil tussen beide sportievelingen. We ontvingen heel veel inzendingen en de meesten hadden het antwoord op de eerste vraag juist.

1. Wie reed de snelste ronde?

Ook al ging de race nek aan nek op, toch reed Amy Cure net dat tikkeltje sneller. Christophe moest de duimen leggen. Gelukkig zijn we bij Manutech wel absolute kampioenen in rolbruggen, portaalkranen en takels!

2. Het tijdsverschil?

De schiftingsvraag luidde: wat was het exacte tijdsverschil tussen beiden? Het juiste antwoord: 0 minuten, 0 seconden, 36 honderdsten

Proficiat aan de winnaar

Dat betekent dat de gereedschapskoffer ter waarde van 450 euro gaat naar Van Mieghem Pieter van Schilderbedrijf Van Mieghem NV. Hij was het dichtste bij dit cijfer. Proficiat Pieter!

Altijd het laatste nieuws over Manutech in uw mailbox? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!