Installatie

Installatie

Installatie

Installatie

Hijsinstallaties, hefsystemen en transportmiddelen

Op zoek naar een nieuwbouw installatie op maat voor veilig en gebruiksvriendelijk hijsen, heffen en transporteren? Manutech ontwerpt, bouwt en plaatst een manuele of elektrische toepassing voor u. Geheel op uw maat en volgens internationale veiligheidsnormen en certificaten. Ook voor het onderhoud ervan slaapt u met een partner als Manutech op beide oren.

Volgens uw specifieke noden

Ruim 30 jaar ervaring en vakmanschap garandeert dat uw nieuwe installatie geheel voldoet aan uw wensen. Onze ervaren specialisten voelen snel aan wat u nodig heeft, en bouwen voor u een flexibele en duurzame oplossing. Nooit de merken, dan wel uw noden staan voorop in de selectie van producten en materialen.

  • Grote variatie aan modellen, hijslasten en hijssnelheden
  • Ruim aanbod in rolbruggen, portaalkranen, takels en zwenkkranen
  • Voor kleine en grote lasten: van 1 kilo tot 200 ton
  • Overspanningen van 1 tot 50 meter
  • Voor kleinere werkplaatsen tot zware behandelingen zoals luchtvrachten in cargo

Ergonomisch en veilig

Wetgevingen stellen de hoogste eisen op het vlak van veiligheid en gezondheid, vooral aan de werkcondities waar zware menselijke arbeid aan te pas komt. Dit vergt permanente aanpassingen van materialen en uitrusting. Manutech houdt het voor u allemaal netjes bij en werkt altijd volgens de meest recente richtlijnen. Ook onze techniekers worden permanent getraind en bijgeschoold om u de juiste garanties te bieden.

Duurzaam en gegarandeerd

Manutech werkt uitsluitend met originele componenten die de hoogste duurzaamheid garanderen. Onderdelen en toebehoren van kranen en takels - van manipulatiesystemen, grijpers en radiobesturingen tot stroomtoevoersystemen - zijn bij Manutech op voorraad of op uiterst korte termijn leverbaar. In combinatie met onze onderhoudsdiensten kan u niet meer voorzorgen nemen om uw bedrijf – zelfs volcontinu – draaiende te houden.

 

Eens praten over een nieuwe installatie? Bel ons vrijblijvend:

+32 3 458 25 25

Altijd het laatste nieuws over Manutech in uw mailbox? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!