28/09
2017

Kom je ook naar Transport & Logistics in oktober?

Nieuws

Transport & Logistics, het grootste evenement voor transport en logistiek in de Benelux, vindt dit jaar plaats op 17, 18 en 19 oktober in Antwerp Expo. Een ideaal moment om de nieuwste trends te ontdekken, interessante sprekers uit de sector aan het woord te horen, masterclasses van experten te volgen en vooral… even binnen te wippen op de stand van Manutech en ROS Belux (stand 3141 in Hal 3).

Manutech: check. En wie is ROS?
Ros ontwikkelde een duurzame reparatiemethode die beschadigde magazijnstellingen in amper een half uur herstelt. En dat zelfs onder maximale palletbelasting. Uitladen is niet nodig, en de stelling blijft zijn draagkracht behouden. Je bespaart dus in tijd én in kosten (tot 80%). Meer weten? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of breng een bezoekje aan onze stand nummer 3141 in Hal 3.

Registreer je nu gratis
Ga naar www.easyfairs.com/transport2017 en vul jouw unieke code in: 10185. Hiermee ontvang je dankzij ons een gratis (digitaal) toegangsticket, ter waarde van 25 euro.

Altijd het laatste nieuws over Manutech in uw mailbox? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!