22/06
2017

Edegem Charity Derny op 24 juni

Nieuws

Dat Manutech een zwak voor dernykoersen heeft, zal u al geweten hebben. Dat we daarbij ook een groot hart hebben voor het goede doel, bewijzen we ook dit jaar? We verlenen opnieuw onze actieve steun aan de zevende editie van de “Edegem Charity Derny” op zaterdag 24 juni.

Derny

Deze dernykoers trekt door het centrum van Edegem. Ook de Australisch-Edegemse medaillewinnares Amy Cure zal erbij zijn. Voor alle 60 renners is deze derny best wel een unieke ervaring, want als wielerliefhebber kan je niet elke dag achter de dernymotor koersen.

Charity

Manutech zet samen met Scopo 2650 haar schouders actief onder deze inmiddels jaarlijkse traditie en organiseert met de andere sponsoren het Charity dorp in de school De Link, in de Oude Godstraat 30. De opbrengst van alle bubbels en frietjes, die ook op uw komst staan te wachten, zal volledig geschonken worden aan twee goede doelen. Dit jaar zijn dat De Kleine Prins (begeleid woningproject voor jongvolwassenen met mentale beperking) en Hof Ter Schelde (revalidatiecentrum).

Programma

De Derny gaat van start om 15:00 uur met een familiehappening voor kinderen. Verschillende ploegen zullen tot de vroege avond strijden om de eerste plaats, die wordt uitgereikt rond 21:30 uur. Genieten kan volop in de straten van Edegem maar we verwachten u vooral in het Charity dorp. Gratis live optreden inclusief!

Wilt u meer informatie omtrent eigen sponsormogelijkheden, neem dan nog snel contact via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Altijd het laatste nieuws over Manutech in uw mailbox? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!