Certificaten

Certificaten

Certificaten

VCA

Manutech is VCA-gecertificeerd: uw veiligheid en kwaliteit zijn gegarandeerd.

Concreet betekent dit dat, wanneer u met Manutech samenwerkt, u de nodige garanties heeft dat de werkzaamheden veilig worden uitgevoerd. Het bevestigt ook dat we steeds de nodige maatregelen treffen om ten allen tijde de veiligheid en de gezondheid van alle betrokkenen te vrijwaren. Betrokkenen zijn zowel ons eigen personeel als uw werknemers.

VGM Checklist Aannemers

Een VCA-certificaat garandeert dat een bedrijf op veilige wijze werken uitvoert. Dit certificaat wordt pas afgeleverd na een positief rapport van een objectieve en structurele toetsing van dienstverlenende bedrijven zoals Manutech. VCA staat voor “VGM Checklist Aannemers”, waarbij VGM slaat op Veiligheid, Gezondheid en Milieu. Anders dan de naam doet vermoeden is het veel meer dan een checklist. VCA is een volledige doorlichting van het bedrijf met strenge beoordelingscriteria zoals opleidingen voor het personeel, individuele attesten, materialen conform veiligheidsnormen, enzovoort. De gehele bedrijfsvoering wordt getoetst, zowel ten aanzien van de eigen medewerkers als ten aanzien van derden – onze klanten dus.

Bijscholing

Ook om ervoor te zorgen dat onze medewerkers hun opdracht optimaal uitvoeren, zorgt Manutech voor permanente training en bijscholing. Uiteraard zijn onze techniekers steeds op de hoogte van de geldende normen en weten ze u correct te adviseren over de veiligheid en het gezond gebruik van uw installaties. Dankzij trainingen bij leveranciers kennen ze ook de producten door en door, zowel de oudere als de laatste nieuwe ontwikkelingen. Zo bent u zeker van gericht advies en een oplossing op uw maat.

Bij Manutech staat de veiligheid en gezondheid ook van uw medewerkers voorop. Uw werkzaamheden zijn bij Manutech veilig toevertrouwd, zowel voor het bouwen van uw installaties, als de revisie van bestaande systemen en het onderhoud.


ATEX 2014/34/EU

Manutech is ATEX-gecertificeerd voor explosiegevoelige omgevingen.

Wij werken geheel conform de ATEX richtlijn 2014/34/EU die sinds 20 april 2016 van kracht is. Het is de opvolger van de ATEX richtlijn 94/9/EG. Er wordt ook wel naar verwezen onder de verkorte naam ATEX 114.

De ATEX 114 richtlijn garandeert dat Manutech de nodige veiligheidsmaatregelen respecteert bij werkzaamheden in explosiegevoelige omgevingen.

Wij hechten bewust veel belang aan de veiligheid van uw en onze medewerkers.

Voor een gerust hart bent u bij Manutech dus aan het juiste adres. U kan ten volle vertrouwen op de certificatie van onze dienstverlening zodat u van al deze zorgen verlost bent.

Altijd het laatste nieuws over Manutech in uw mailbox? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!